mevrouw Liliane Cabooter

Photo 512174
Resident at Edegem (2650, Belgium)
Born in Nieuwpoort (8620, Belgium) on 01 October 1931
Died in Deurne (Antwerpen) (2100, Belgium) on 07 November 2018 at the age of 87 years
Widow of de heer Gilbert Floëge

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging Liliane Cabooter» 

This condolence space was created on 08 November 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van mevrouw Liliane Leonie M Cabooter. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

9 messages (5 private)
Condolences

Onze oprechte blijken van innige deelneming. We konden er vrijdag niet bij zijn omdat we pas vandaag de aankondiging ontvingen. Steeds welkom bij ons

Johan Cabooter- 19/11/2018

Condolences

Heel veel liefs, sterkte en warmte in deze moeilijke periode.
In elke traan van verdriet glinstert een pracht van een herinnering.

Vanwege het personeel en de bestuursleden van vzw De Schroef

Marina Willems- 15/11/2018

Condolences

Ons gezin is ongelooflijk geschrokken toen we het bericht in de bus kregen van het overlijden van Liliane, wij en de kinderen waren er echt stil van. Ik genoot er echt elke zaterdag of zondag van als ik Liliane een zelfgebakken broodje kon brengen, jammer dat ik de laatste tijd zelf minder tijd had om een koffieke te blijven drinken en een babbeltje te slaan. Wij zijn blij om Liliane nog gekend te hebben als een lieve buurvrouw. Veel sterkte aan de familie en als Erik nog eens in de buurt moet zijn mag hij altijd binnenspringen.
Danny, Sophie, Lilith & Charlotte Boel.

Danny Boel- 13/11/2018

Condolences

Oprechte deelneming bij het overlijden van Liliane Cabooter, aan heel de familie en inzonderheid aan Patrick en Katrien.

Guy Tegenbos- 11/11/2018